Otin työpäivän jälkeen megalomaaniset päiväunet mutta sain sentään jotain iltasella aikaiseksikin. Laitoin "parvekkeen" vihdoin kesäkuntoon, kun sain valmiiksi purkitetut kasvit äidiltä. Palvelua kerrassaan. Kovasti on herkkusuun mieleen tämä parveke:

1631423.jpg

Kaipa tuo tomantti tuosta tuuhenee. Kaverina sillä on orrekaanoa, basilikaa, timjamia, laventelia ja piskuinen paprika. Latvoin sen laventelin, joten kukkia täytynee vielä odottaa toinenkin tovi. Edellisten vuosien kokemuksella odotan maukasta satoa. :) Vähän tämä piristää tätä ankeeta miljöötä. Laitoin tuolin päälle sadetta uhmaamaan lentävän mattoni. Sen jos joku vie, niin ei paljon itketä.
Pitää vissiin kokkaillakin tänä kesänä, kun on noin monta yrttiä rivissä. Onpa mulla se huikea kuukauden kesälomakin tiedossa, sitä ei varmaan voi ihan pelkillä paistetuilla kananmunilla kuitata, toisin kuin harvinaisia vapaapäiviä. Kesäisin syön kyllä enimmäkseen uusia perunoita, ensin keitettynä ja seuraavana päivänä paistettuna, välillä sitten parsakaalia noin niinkuin vaihteluksi. Todella monipuolista. :)