Että osaa ottaa päähän tää gradu. En oikein saa päätettyä mikä olisi hyvä jäsennys tälle kappaleelle. Taidan vaan kirjoittaa sen jotenkin ja pohtia asiaa sittemmin. Onneksi ei tarvitse näpytellä vanhanaikaisella kirjoituskoneella!
Pitäisi muutenkin saada joku roti tähän elämään, tämän päivän kirjoittamista ei lainkaan auta se, että menin nukkumaan klo 3.40. Olin kyllä menossa jo aiemmin, mutta konna piti kalabaliikkia kopassa, piti sitä ojennella pariin otteeseen. Unikoulutyylisesti. Voi luoja mun elämää. Tänään olen siis hyviä päätöksiä täynnä ja suunnitelmissa olisi "itse itseni väkisin makaaminen" eli kymmeneltä sänkyyn, kirja pois klo 23 ja siinäpä makaan, pimeessä ja hiljaa. Saapi nähdä kuinka mummon käy mäessä. Ihmiseksi, joka rakastaa nukkumista, nukun tällä hetkellä huomattavan vähän.
Havahduin tänään toiseenkin ongelmaan. Kavereiden häät on ensi lauantaina enkä ole laisinkaan varma mahdunko mekkooni. Siis kauniisti, kyllä vetoketju nyt vielä kiinni menee, mut ei se pömpöttävä maha ole kauhea kaunistus. No, pitää muistaa olla hengittämättä koko ilta. Harvoin saa yhtä hyvää. Ei tässä viikossa kuitenkaan ihmeitä saa aikaiseksi. Jotain vois silti yrittää...