On se muuten kumma, miten toisena päivänä ei saa riviäkään aikaiseksi (kuten eilen) ja toisena homma onkin yhtäkkiä 20 minuutissa kasassa (kuten tänään). Eilinen meni siis nukkuessa, tänään käväisin mikroluokassa toetamassa, että tekstihän on kahta esimerkkilausetta lukuunottamatta ihan fine lähetettäväksi proffalle. Fint! Olisin kenties voinut eilenkin todeta saman, mutta ei keskittymiskyky oikein riittänyt, varsinkin kun täällä kotona oli sen verran melskettä (niin, syytän katalasti viatonta). Eilen pääsin tähäh asti, ja sitten leikkasi kiinni: "Avståndsadverb används oftare anaforiskt än närhetsadverb. De kan vanligen parafraseras med prepositionsfraser med den/det/de som rektion." Niin. Surullista on, että oikeasti ymmärrän mitä toi tarkoittaa, mutta sen selittäminen onkin sitten eri juttu.
Tässä graduprojektissa ovat kärsineet monet asiat, joista yleensä ehdin pitää kiinni, nimittäin siivous, urheilu ja kauneudenhoito. Olen keskittänyt voimavarani vain kirjoittamiseen ja töissäkäymiseen, koska ne on pakollisia, ja vastapainoksi sosiaaliseen elämään, johon lasken kuuluvaksi myös konnan hoidon. Näky on myös sen mukainen. Kämppä on ajoittain varsin mielenkiintoisessa kunnossa, pölymittarina on konnan aivastelu, jolloin imuroin. Pesen sentään pyykkiä mutten silitä. Suunnittelen kuitenkin aina silittäväni, joten vaatteet eivät suinkaan päädy kaappiin vaan jäävät silitettävien pinoon, joka on keskellä eteistä, aina silmissä ja aina tiellä.
Koska sosiaalinen elämä on useimmiten syömistä tai baarissa hengailua, alkaa se näkyä myös päälle. Nyt olen alkanut tapella painovoimaa vastaan ja hoitaa kaunettakin. Onneksi tulokset näkyvät heti päällepäin, se kannustaa jatkamaan. Kesä on kuitenkin jo ovella, ja olisi toivottavaa, että mahtuisin kesävaatteisiini. Liikaa ei saa kuitenkaan laihtua, koska sitten on vaatteet liian isoja... :D Köyhän huoli. Lopetin e-pillerit viime marraskuussa, ja se on tuonut tähän leikkiin ihan uusia ulottuvuuksia. Toivottavasti nyt kroppa alkaa sopeutua, siltä ainakin näyttää (mutta koputan silti puuta).