Olipa työpäivä, yhdeksän tuntia piti kökkiä. Siitä huolimatta olen ollut kiltti tyttö kotiin päästyäni, tiskasin ja vaihdoin Joomon purut. (Jälkimmäisen suhteen olin kaukonäköinen ja tyhjensin purut pois jo aamulla jättäen itselleni hyvin vähän valinnanvaraa tässä asiassa.) Uusi puru tuoksuu sitten hyvälle! Tällä kertaa mieleen tuli mummin kesämökki ja erinäisiä konnotaatioita serkkujen hamsteriin, joka oli siellä mukana. Kesä!
Tällaisen kiltteyden ajattelin palkita lähtemällä vielä vähän baariin. Valtavan suostuttelun ja houkuttelun jälkeen. (Kaveri siis soitti ja kysyi, että oonko ajatellut illan suhteen jotain... Olen helppo.) Univelkaa on vaikka muille jakaa, mutta mitäpäs siitä. Josko huomenna aamulla saisi vähän nukkua pidempään.
Joomo rassu on saanut viime päivinä pärjäillä yksikseen miten parhaiten taitaa. Pieniä yllätyksiä on tullut vastaan, kun kotiin olen kömpinyt. Kuten sellainen, että lämpölampun vieressä oleva Paavo oli siirretty makaamaan suoraan lampun alle. Konna on varmaan ihan onnensa kukkuloilla loikoillut siinä päällä, n. 10 cm lähempänä lamppua kuin normaalisti. Hiukan huolestutti, että mahtaako siitä tulla tapa, mutta toistaiseksi ainakaan Joomo ei ole muistanut jekkuaan. Ja kävipä mielessäni tämäkin kauhuskenaario, josta kirjoitin jo aiemmin täällä.