Olin eilen taas Joomon kanssa ulkona, ja pihalla oli muitakin heimolaisia. Vähän arvelutti mennä samalle nurtsille, mutta ihan hyvin juttuun tulivat nää meidän äijä ja pikkuneiti. Mitä nyt Joomo yritti purra, jos lähelle pääsi, mutta sillä oli niin kova kiire touhuta ympäri mäkeä, ettei siinä kauheasti ehtiny seurustelemaan. Ei ymmärrä naisten päälle toi mies. :)
Vähän kyllä hirvitti katsoa kahden konnan keskustelua, kun toinen oli niin pikkuinen vielä, Joomohan olisi voinut puraista siltä pään niin halutessaan (vaikka tuskin se niin nopea on).

1610556.jpg

Huomasin muuten huikean eron naaras- ja uroskonnan välillä. Tän tyttelin omistajalla oli viltti ja virkkuutyö mukana ja ihan sai rauhassa istuksia, kun pikkuneiti söi ja kaiveli viltin alla. Mä sain istua yhteensä noin viis minuuttia, kun Joomo söi, muun ajan Joomo paineli pitkin pitäjää. Eilisen kiinnostuksen kohteena oli autotie, jonne olis pitäny väen vängällä päästä. Ja kaikkea valkoista pitäis saada syödä, joten sitä saa ihan oikeasti vahtia. Ja komentaa. Rassulla aika tiukka roti täällä.