Oon tehny ihan hulluna töitä viime päivinä, ja eilinen vapaapäivä oli harvinaisuudessaan ihan täyteen buukattu. Kävin vihdoin ja viimein kampaajalla, ja nyt on taas väriä päässä (kai tähän tottuu??).
Odotan lomaa ihan hirveästi, koska tää työputki alkaa todella käymään kropan päälle. Jokainen lihas on ihan muussina ja eilen aamulla havahduin siihen, että mun oikea keskisormi on hassun paksulainen nakki. Ei siinä sitten muuta kuin viettämään helteistä vapaapäivää lääkäriin. Diagnoosi oli jännetupen tulehdus (miten sellaisen voi keskisormeen saadakin??) ja lääkekuuri päälle. Sairauslomaa ei nyt ehdi ottamaan, anteeksi sormi. Lääkkeet toki tuntuvat purevan, ei satu enää mistään :)
Väsymyksestä johtuen en oo ollu myöskään kovin hyvällä tuulella. Aamulla kello kuusi tiuskin metelöivälle konnalle ja pohdin, kuinka eettistä olis kääntää se selälleen. Siinäpä riehuisi, eli ei. Jätin sen kuitenkin tekemättä, mutta jatkuvasta herättelystä ei tuuli parantunut, yllättäen. Töissä olen yrittänyt pitää terävän kieleni visusti hampaiden takana.
Sunnuntaina aion kyllä nukkua. Mut mua ahdistaa jo valmiiksi ensi viikon kuuden päivän työputki. Yh!