Äiti ja mummelit tulivat eilen reissulta kotiin. Pääsin vasta kuudelta nukkumaan, kun piti kuulla matkakertomuksia ja saada tuliaisia. Oli ihan jouluaattofiilis. :) Onneksi palvelu pelasi aamulla ja pääsin suoraan valmiiseen aamiaispäytään.
Tulin tovi sitten kotiin, eikä vastassa ollut sentään kovin suurta marttyyria. Jätin fiksusti Joomon yöksi lattialle, niin se oli sitten hiipinyt herättyään lämpölampun alle. Jätin sille illalla vähän salaattiakin ruokapaikalle noin niinkuin pahimpaan nälkään, mutta ei se ollut oikein maistunut (vaikka toisinaan tipuu vuorokaudenkin vanha ruoka, jos nukun pitkään). Touhusin sille heti uutta apetta eteen kotiin tultuani ja nauroin taas konnan älykkyyttä (Oma repliikkini: "Tule Joomo tänne, täällä on hyvää. Älä syö Paavoa, täällä se ruoka on." Matkaa oli siis puolisen metriä, kyllähän siinä pieni konna ehtii hämmentyä.)
Taidan ottaa pienet päikkärit. Graduakin olen ajatellut tänään kirjoittaa, nyt on taas kiva vaihe päällä (siis kaikki vaiheet, jossa suunnilleen tietää mitä pitäisi tehdä on nykyään jo laskettavissa kivoihin).