Valmistauduin kovasti huolella viime lauantaisiin häihin. Laitoin tekokynnet, piilarit, rintamukseen lisätoppausta, vyörtärölle kiristystä, koroilla lisää pituutta. Kampaaja laittoi hiukset, mutta nutturassa oli sentään joka suortuva omasta päästä (vaikkei uskoisi, kun tätä ponnaria kattoo). Ehostuksella sain korostettua niitä toivottuja piirteitä, toisia häivytettyä. Näin sain aikaiseksi niin barbiemaisen lookin, kuin nyt vain näillä jaetuilla korteilla vain voi.

Sunnuntaiaamuna sängystä nousi täysin eri ihminen. Hyvä etten kirkumaan ruvennut, kun peilin näin. Päällä nuhruinen yöpaita. Tukka epämääräinen möhkyrä. Silmät punaiset, kun jätin ne piilarit yöksi päähän. Peukalon kynsi kassissa, pikkurillin kynsi herra ties missä. Naaman muuten valkoinen tummia silmänalusia ja niitä punaisia silmiä lukuunottamatta. Se siitä glamourista.

Mutta edellinen ilta oli mahtava! Kovasti liikuttava vihkiminen, kaunis morsiuspari, hyvää ruokaa ja riittävästi juomaa. Olin sentään tolkuissani koko illan, ei tarvinnut aamulla hävetä ja miettiä, et taasko piti. :) Olin aamulla myös sangen tyytyväinen, että jääkaappi oli varustettu tilanteen tasalle jo edellisenä päivänä. Päivän haastavin projekti oli kuitenkin digiboksin asentaminen. Se oli yllättävän vaivatonta, vaikein kohta oli itseni motivoiminen. Ja hetken ihmetys, että missä on vika, kunnes havaitsin, että yks scart-johto oli irti. Opin myös, että scart-johto johtaa sähköä, jos on virrat päällä. Yllättävää. :) Sormet puutui toviksi.